top of page

FAQ

 • Wat betekent; op bestelling leverbaar.
  Dit betekent dat het product niet altijd uit onze voorraad leverbaar is. In sommige gevallen bestellen we het product specifiek op maat en kleur voor je. Andere artikelen zijn bij Loods 5 te Zaandam direct mee te nemen. Wil je duidelijkheid over de levertijd van een product? Mail of bel ons dan even.
 • Waar is jullie collectie te bekijken?
  De collectie van Toon Woonstudio is te bekijken en te koop bij Loods5 in Zaandam. De uitgebreide collectie van House of Mayflower is te bekijken en te koop in onze showroom in Heerhugowaard.
 • Geven jullie ook interieuradvies?
  Ja, uiteraard! Onze basic en naturelle huisstijl is een perfect startpunt voor een tijdloos interieur. We helpen je daar graag bij. Via de QR-code op deze site kun je direct een afspraak maken voor advies. Of mail/bel ons even, we staan voor je klaar.
 • Wat is de levertijd van meubels.
  Gemiddeld is de levertijd tussen de 6-12 weken, dat verschilt per leverancier. Maatwerk neemt vaak iets langer in beslag. Sommige artikelen kunnen we ook uit voorraad of binnen 2 weken leveren, vragen? Bel of mail ons en we vertellen je graag de actuele levertijd van jouw gekozen meubel.
bottom of page