top of page

ANNULERING

Annulering van webwinkelorders/ herroepingsrecht

Annulering van in onze webshop geplaatste orders voor woonaccessoires is slechts mogelijk binnen 14 (veertien) dagen na het plaatsen van een order.

 

Bij het annuleren (binnen 14 dagen na de besteldatum) van een webwinkelorder wordt de ontvangen (aan)betaling binnen enkele dagen aan u terugbetaald.

Bij annulering later dan 14 dagen na de besteldatum van de webwinkelorder vervalt de aanbetaling geheel aan Toon woonstudio vanwege de gemaakte orderkosten en de te maken annuleringskosten.

 

Bovenstaande annuleringstermijn is alleen van toepassing op orders welke zijn geplaatst

op onze website resp. in onze webwinkel en niet op orders die geplaatst zijn in onze showroom(s) en is ook niet van toepassing op (webwinkel) orders van meubelen of andere waren die speciaal voor u gemaakt worden.

Onder meubelen die speciaal voor u gemaakt worden verstaan wij: alle kasten, dressoirs, tv-dressoirs, gestoffeerde stoelen en gestoffeerde zitmeubelen, vloerkleden en tafels/ salontafels die op onze website te vinden zijn.

 

Het recht van retour en/of  annulering is niet van toepassing op meubelen en vloerkleden die speciaal voor u, in door U gekozen kleur en/of afmeting, vervaardigd worden.

 

Op artikelen die afgeprijsd zijn wordt geen garantie gegeven en kunnen niet worden geretourneerd.

bottom of page